Een zaal huren in Groningen voor een verjaardag

Zaal huren in Groningen voor een verjaardag

Mag je weer één kaarsje meer uitblazen op de taart of ben jij voor iemand op zoek naar een locatie om een verjaardag te vieren? Het Platformtheater is daarvoor de perfecte keuze! Ga knallend jouw nieuwe jaar in door een feest te geven in een van onze zalen, midden in hartje Groningen!

Zaal afhuren om je verjaardag te vieren in Groningen

 

Of je nou een belangrijke leeftijd hebt bereikt, of simpelweg eens ergens anders je verjaardag wilt vieren en grootser wilt uitpakken; bij Platformtheater is alles mogelijk! Het Platformtheater heeft al ruim 35 jaar ervaring in evenementen in alle soorten en maten. Met keuze uit meerdere zalen is er plek voor jou om een groot knallend feest te geven, of voor een zaal te gaan voor een intiem feest met vrienden en familie!

Verjaardag zaal huren in Groningen

 

In 1982 zijn wij opgericht als een plek voor de vele theatergezelschappen in Groningen en omgeving. Dit viel zo goed in de smaak dat wij naast theater al snel de plek waren voor andere gelegenheden en feesten. Wat wij het belangrijkste vinden is dat we samen een onvergetelijke ervaring neerzetten. Bij ons kun je een zaal huren voor een verjaardag, maar zeker ook voor andere evenementen of feesten zoals; trouwfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering en noem maar op. Alles is mogelijk.

Zaal huren in Groningen

 

Met een locatie midden in Groningen en toch genoeg parkeergelegenheid voor de deur zijn wij de ideale plek voor jouw verjaardagsfeest of evenement. Het Platformtheater beschikt over meerdere ruimtes en zalen.

– De Arena (60-450 personen)
De Arena is onze grootste en meest diverse zaal. Ondanks dat het groot is, zie je in deze zaal de sfeervolle en karakteristieke elementen terug van de voormalige drukkerij.

– De Helios (max 90 personen)
Onze Helios zaal staat symbool voor de zonsopgang- en ondergang en zal media 2017 uitgebreid worden met een dakterras. Deze ruimte is ideaal voor feestjes en beschikt over een ruime dansvloer en zitplekken voor degene die even moe zijn van het swingen.

– De Garage (70-100 personen)
De gezellige Garage met strak ingerichte bar. Dit is de perfecte plek voor een feest of een borrel. Geniet van het gezelschap om uw heen of neem met mooi weer uw drankjes en hapjes mee naar buiten en neem plaats op het aansluitende dakterras.

Al onze zalen zijn voorzien van een bar, maar ook de catering kunnen wij voor u verzorgen. Wil je meer informatie over de zalen en mogelijkheden/kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met ons:

Catering op jouw verjaardag

 

Natuurlijk is er mogelijkheid om te proosten op jouw speciale verjaardag, maar daar hoort ook eten bij! Bij Platformtheater helpen we je graag met het verzorgen van de catering.

Platformtheater catering:

  •  Receptie of borrel
  •  Diner of buffet
  •  Bijzonder welkomstdrankje
  •  Bijzondere hapjes en delicatessen

Locatie in Groningen voor jouw verjaardag

 

Of je nou een student bent op je zoveelste fiets in Groningen of toch met de auto moet komen, Platformtheater is de ideale locatie. We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en voor de deur is er volop parkeergelegenheid. Platformtheater zorgt voor een knallend feest en een verjaardag die je nooit zult vergeten.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken en informeren je graag verder over de mogelijkheden.

Onze zalen

Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op.

Testimonials

FRANS EN STEPHANIE

Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.

13 maart 2017

ALDO EN GRACE

De dag en het feest was zoals  we het ons hebben voorgesteld en meer! Bedankt voor de goede zorg en doe de groeten aan Leonie en Yvette, ze waren fantastisch!

16 december 2016

SIGER EN MARJANNE

Het was een geweldig feest! Alles liep soepel en we hebben alleen maar complimenten gekregen over de leuke locatie, de vette DJ en wat een tof feest het was. Complimenten!

7 oktober 2016