Zaalverhuur

 

Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte zaal. Hierdoor is er ruimte voor vele diverse soorten evenementen. Wij hebben de ruimte, apparatuur en de mankracht om het evenement te laten slagen. De diversiteit in het soort evenementen wat binnen Platformtheater mogelijk is, is een krachtig en unieke eigenschap van onze organisatie. Wij denken graag met je mee en staan open voor leuke, nieuwe ideeën.

 

Vraag een offerte aan

Arena

Arena

De Arena is de grootste en meest diverse zaal van het Platformtheater. Hier zie je de sfeervolle en oude karakteristieke elementen terug van de voormalige drukkerij. Door het hout, de bakstenen wanden en mooie verlichting heeft de ruimte een bijzondere ambiance.

Arena deelt zich op in drie verschillende ruimten. Direct na binnenkomst loop je door het café naar de volledig ingerichte bar toe. Het café biedt een aantal zitplekken en geeft de mogelijkheid aan je gasten om gezellig te kletsen. Aan de andere kant van de bar bevindt zich de lounge waar je je met een lekker drankje in de hand kan terugtrekken. Daarnaast beschikt de Arena over een ruime (dans)vloer en een podium. De zaal biedt ruimte aan minimaal 60 personen, feesten tot 150 personen of tot maximaal 350 mensen, want door mogelijkheden met de indeling van de zaal is de Arena te huren voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De ruimte is uitermate geschikt voor het geven van een feest, gala’s, school-/studentenfeest, borrels, lezingen, trouwfeest, workshops, sportles (spiegelwand aanwezig), etc. Heb je een leuk idee, neem dan gerust contact op. Wij denken graag met je mee!

  290m2
  60 Personen | 150 personen | 350 personen
  Grote bar
  Gebruik van geluidsinstallatie, mengpaneel, cd- speler en aansluiting iPod
  Led-licht gekoppeld aan computer en een spiegelwand, discobal, meerdere lichteffecten mogelijk en aanwezige grid.

“Toffe venue voor live muziek en feesten. Ruwe uitstraling. Perfect voor salsafeestjes!”

Ronn Perdok, 2017

“Heb er een super leuk feest gehad!”

Jaap Muysson, 2019

“Sfeervolle zaal, veel mogelijkheden”

Arjen van der Schaaf, 2019

“We hebben een super feest gehad! Alleen maar COMPLIMENTEN!”

Cor & Ria, 2016

Helios

Helios

De zaal Helios is gesitueerd op de eerste verdieping van het oude karakteristieke en voormalige drukkerij. De ruimte is ideaal voor het geven van besloten feestjes voor groepen tot 90 personen. Helios beschikt over een ruime (dans)vloer en voor de mensen die willen zitten is er plaats aan de bar of aan één van de zitjes naast de grote spiegelwand.

Helios is uitermate geschikt voor het geven van een feest, borrels, het vieren van uw pensioen of onderscheidingen, workshops, sportles (door de aanwezige spiegelwand) en cursussen.

Staat jouw optie er niet tussen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

  112m2
  Tot 90 personen
  1 Bar
  Mogelijkheid tot gebruik van een geluidsinstallatie, mengpaneel, cd spelers en aansluiting iPod
  Led-licht gekoppeld aan computer en een spiegelwand

Garage

Garage

De naam verklapt het al: de ruimte is in het verleden letterlijk de garage en opslagruimte geweest van het Platformtheater. In 2015 is de zaal helemaal verbouwd en omgetoverd tot de stoere zaal die het nu is. De Garage heeft een gezellig ingerichte benedenverdieping met een strak ingerichte bar. Dat het een garage is geweest, zie je overal in de aankleding subtiel terugkomen. Met mooi weer mag natuurlijk de grote garagedeur open. Zo worden binnen en het terras buiten bij elkaar getrokken. En dat is nog niet alles; Via de trap komt u op de vide die toegang geeft tot 2 zonnige privé dakterrassen.

De Garage is een mooie ruimte die je kunt huren voor je feest, borrels, verjaardagen, vrijgezellenfeest, babyshower, high tea, besloten lunch en diner.

Er is ruimte voor maximaal 70 personen. In de zomerperiode is het mogelijk het aantal personen uit te breiden naar 120 personen, middels het terras en privé dakterrassen.

  100m2 zonder terras, 190m2 inclusief terras
  Tot 70 personen, uitbreiding tot ± 120 personen bij mooi weer
  Moderne bar
  Muziek via Sonos + aansluiting iPod
  Zonnige privé dakterrassen en terras aan het boterdiep
  Gratis WiFi

“Superlocatie, met geweldige eigenaren”

Manual Soumahu, 2019

“Veel variatie onder 1 dak, zeer gemoedelijk en gezellig met een mooie bar/brasserie De Garage. Fijne bediening!”

Aljo Buiter, 2017

Offerte aanvragen

Welk verzoek je ook hebt, wij komen er wel uit!

11 + 3 =

Contactgegevens

Boterdiep 46
9712 LR Groningen

050 3122 666
info@platformtheater.nl