Zaal Arena

Arena (Groot stadion)

De zaal Arena staat symbool  voor een groot stadion en een afgesloten gebied, ontworpen voor culturele festiviteiten in de Griekse Mythologie. De Arena is de grootste en meest diverse zaal van het Platformtheater. In deze zaal zie je de sfeervolle en oude karakteristieke elementen terug van de voormalige drukkerij. In deze zaal vind je veel hout, bakstenen wanden en mooie verlichting terug en geeft de ruimte een bijzondere ambiance.

Arena deelt zich op in drie verschillende ruimten. Direct na binnenkomst loop je door het café naar de volledig ingerichte bar toe. Het café biedt een aantal zitplekken en geeft de mogelijkheid aan je gasten om gezellig te kletsen. Aan de andere kant van de bar bevindt zich de lounge waar je je met een lekker drankje in de hand kan terugtrekken. Daarnaast beschikt de Arena over een ruime (dans) vloer en een podium. De zaal biedt ruimte aan minimaal 50 personen of feesten tot 150 personen en maximaal 350 mensen, want door mogelijkheden met de indeling van de zaal is de Arena te huren voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De Arena is uitermate geschikt voor het geven van een feest, gala’s, school/studenten feest, borrels, het vieren van uw pensioen, en-of onderscheidingen, lezingen, congressen de mooiste dag van uw leven (bruiloft), release van boeken/muziek albums, spoken- word, workshops, sportles (door de aanwezige spiegelwand), cursussen etc. Ook als feestorganisaties op zoek naar dé ideale locatie, bieden wij een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Staat jou optie er niet tussen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij denken graag met je mee en staan open voor nieuwe ideeën. Klik hier om contact op te nemen of vraag direct een offerte aan.

Afmeting: 290m2
Aantal personen: 60 personen-150 personen-350 personen

Aantal bars: compleet en ruim ingerichte bar
Geluid zaal: Mogelijkheid tot gebruik van een geluidsinstallatie, mengpaneel, cd- speler en aansluiting ipod
Verlichting:  led-licht gekoppeld aan computer en een spiegelwand, discobal, meerdere lichteffecten mogelijk en aanwezige grid.
Specificaties: Een grote ruimte met compleet ingerichte bar, die je in 3 ruimtes kan verdelen, nl; arena, lounge en café met patio.

Offerte aanvragen
Testimonials

MAXIME

Wij sluiten ons als commissie volledig aan bij Mohammed zijn woorden. We zijn erom tevreden over hoe de avond is verlopen en hebben tal van positieve reacties mogen ontvangen.

31 maart 2017

SIJTZE

De Garage Bar & Food
Het was erg geslaagd, erg veel complimenten ook over de locatie gehad, dus die geef ik hierbij maar door.
De gastheren en vrouw waren top en erg relaxed dus dat hielp enorm mee.

1 april 2017

FEEST ARENA

Doordat jullie zo relaxed en gezellie zijn voelen wij ons thuis bij jullie! Thx voor de gastvrijheid en tot de volgende keer.

1 april 2017

LISANNE

We hebben een ontzettend leuke avond gehad. We hebben veel complimenten gehad over de locatie. Zelf waren wij ook erg blij met het Platformtheater en het personeel (zowel overdag als in de avond).
Hele fijne hulp en alles kon geregeld worden. Daar willen wij jullie ontzettend voor bedanken!

16 maart 2017

MONIQUE

Ik heb een fantastische avond gehad met dank aan jullie mooie locatie en geweldig personeel en relaxedheid.

23 december 2016

COR EN RIA

We hebben een super feest gehad!
Alleen maar COMPLIMENTEN!

10 september 2016