[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Trouwfeesten in Groningen

[/vc_column_text][vc_single_image image=”319″ img_size=”full”][vc_column_text]Trouwfeest in Groningen

Van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om met elkaar te trouwen! Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven zal dit natuurlijk goed gevierd moeten worden met vrienden en familie. Jullie trouwfeest wordt het leukste en mooiste feest dat jullie en jullie gasten ooit meegemaakt hebben.

Vaak hebben jullie zelf al bruiloften bezocht waar je hebt gezien hoe je het wel wil of juist niet. Platformtheater in Groningen beschikt over drie zalen, waarvan er vast eentje aan jullie wensen voldoet en past bij jullie trouwfeest. Marieke van Platformtheater heeft een persoonlijke aanpak en uiteraard staan de wensen van het bruidspaar altijd centraal. Willen jullie een zaal bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Samen bespreken we dan hoe we het feest geheel naar wens kunnen inrichten.

Platformtheater is dé locatie voor jouw trouwfeest. Platformtheater biedt alles onder één dak én is perfect voor een verrassend diner, een intieme receptie of een swingend feest

Met ons vriendelijke personeel, onze top-Dj’s, onze uitstekende catering en onze jarenlange ervaring spannen we ons tot het uiterste in om van jullie feest een onvergetelijke ervaring te maken. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs.

De mogelijkheden die Platformtheater biedt zijn vrijwel onbeperkt maar om jullie op een idee te brengen het volgende:

* het houden van een receptie vooraf
* een diner of buffet vooraf voor een (beperkt) gezelschap
* een bijzonder welkomstdrankje
* bijzondere hapjes, koud en warm buffet en aan het eind van de avond een lekker vers patatje.

Kortom, zeg het maar. Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven. Het team van Platformtheater staat voor jullie klaar om deze dag gezellig af te sluiten. Samen maken we er een mooi trouwfeest van! Zodra je bij ons binnenstapt zal het team van het Platformtheater de organisatie er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Nu hoef je er alleen nog maar om te denken dat je geniet!

Vraag je een vrijblijvende offerte aan, dan volgt er een afspraak waar we elkaar ontmoeten, je de zaal kunt bezichtigen en we de mogelijkheden kunnen bespreken.[/vc_column_text][vc_column_text]

Onze zalen

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”1107″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/zaal-arena/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”294″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/zaal-helios/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”664″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/de-garage/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-sidebar”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Testimonials

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

FRANS EN STEPHANIE

Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.

13 maart 2017

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

ALDO EN GRACE

De dag en het feest was zoals  we het ons hebben voorgesteld en meer! Bedankt voor de goede zorg en doe de groeten aan Leonie en Yvette, ze waren fantastisch!

16 december 2016

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

SIGER EN MARJANNE

Het was een geweldig feest! Alles liep soepel en we hebben alleen maar complimenten gekregen over de leuke locatie, de vette DJ en wat een tof feest het was. Complimenten!

7 oktober 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

MARJOLEIN

De dag was helemaal super en een geweldig feest! We hebben heel erg genoten. We zouden jullie zeker aanraden als feestlocatie voor een bruiloft.

10 juni 2016

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

GERBEN EN SANDRA

‘It was quite a party indeed!’ Wat een heerlijke dag en avond was het. Zeker iets prachtigs om op terug te kijken.  Alles is prima naar wens geweest!
Het was ‘one of the best days of our lives’ en kijken we met een vette grijns terug op de dag!

23 oktober 2015

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]