Zaalverhuur voor trouwfeesten

/ vier jullie bruiloft op de mooiste locatie in Groningen!

 

Onze sfeervolle, unieke zalen zijn perfect voor het organiseren van jullie huwelijksfeest. Wij denken graag met jullie mee en zorgen samen dat jullie trouwfeest onvergetelijk wordt!

 

Vraag een offerte aan

Unieke trouwfeest locatie in Groningen

Jullie willen uiteraard de perfecte locatie om jullie trouwfeest te vieren. Een ruimte waar je aan de bar kunt hangen, je ingestudeerde dans op de dansvloer kunt showen en bijpraten met de mensen die je al jaren niet had gezien in de loungeruimte. Platformtheater Groningen heeft unieke, sfeervolle zalen te huur die alles bieden voor een geslaagd huwelijksfeest. Voor groepen tot 350 personen. Ons pand, een voormalig drukkerij, dateert van 1864 en de industriële sfeer zie je dan ook overal in terug. Onze zalen beschikken onder andere over een bar, licht- & geluidsinstallaties, zit- & loungeruimtes en een dansvloer. Met name de Arena zaal is uitermate geschikt voor bruiloftsfeesten. Deze multifunctionele zaal heeft namelijk een podium voor bands en DJ’s en een extra grote dansvloer. Vier jullie bruiloft bij Platformtheater Groningen.

Samen organiseren we het perfecte bruiloftsfeest!

Ook bij de organisatie van het bruiloftsfeest komt veel kijken. Daarom doen we dit met alle liefde samen met jullie, zodat we een groot deel voor jullie uit handen kunnen nemen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we jullie trouwfeest tot een succes kunnen maken. Wil je eerst een receptie, speciale cateringwensen, een cocktail bij binnenkomst of speciale aankleding? Er is heel veel mogelijk en we denken graag mee! Bel of mail ons zodat jullie eens rustig een kijkje kunnen nemen en wij jullie wensen kunnen bespreken.

  • Licht- & geluidsinstallatie
  • Bar & dansvloer
  • Podium & DJ booth (zaal Arena)
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot het houden van een receptie

“We hebben een ontzettend leuke avond gehad. We hebben veel complimenten gehad over de locatie. Zelf waren wij ook erg blij met het Platformtheater en het personeel (zowel overdag als in de avond). Hele fijne hulp en alles kon geregeld worden. Daar willen wij jullie ontzettend voor bedanken!”

Lisanne | 2017

Offerte aanvragen

6 + 7 =

* Word je na het verzenden niet doorgeleid naar de bedankpagina?
Controleer of het formulier juist is ingevuld en verstuur het opnieuw.