[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Studentenfeest organiseren in Groningen

[/vc_column_text][vc_single_image image=”329″ img_size=”full”][vc_column_text]Studentenfeest in Groningen

Heb je een goede reden voor een feestje en ga je een evenement organiseren? Onze zaal “de Arena” is uitermate geschikt voor het geven van een studentenfeest of scholenfeest. Veel studentenverenigingen en middelbare scholen uit Groningen gingen je al voor en vierden bij ons een lustrum, gala, dispuutfeest, afstudeerfeest, laatste schooldag, toernooi of introductieweek.

Elk feest is natuurlijk anders. Bij een studentenfeest gaat het, naast een avond vol plezier, gezelligheid en drank, vooral ook om de betaalbaarheid daarvan, het leven is immers al duur genoeg. Wij denken graag met je mee en hebben voor elk budget een passend voorstel.  Wil je een kwalitatief goed feest geven voor een betaalbare prijs dan bij je bij het Platformtheater aan het juiste adres. Daarnaast denken we ook wel eens; wat zou een studentenfeest zijn zonder bier. Daarom hebben we een ruim opgezette bar met onder andere drie tapinstallaties.

Bij een scholenfeest gaat het naast een avond vol plezier ook om dat er een veilige omgeving wordt gecreeerd voor de leerlingen. Bij deze feesten wordt er doorgaans voor gekozen om een alcoholvrij feest te geven. Waanzinnige schoolfeesten organiseren doen we dus al een geruime tijd. We hebben een duidelijke werkwijze en uit ervaring weten we welke ingredienten er nodig zijn om er een tof schoolfeest van te maken.

Als je er voor kiest om bij het Platformtheater je evenement te organiseren dan nemen wij je veel werkzaamheden uit handen. Wij hebben namelijk alles al in huis om er een onvergetelijk feest van te maken. Op de avond zelf werken wij met zeer proffesionele beveiligers en gastheren die ruime ervaring hebben met zowel studentenfeesten als schoolfeesten. Hetzelfde geldt voor ons gastvrije bar en garderobe personeel.
Waarom kiezen voor het Platformtheater?

  • Volledig feest voor een betaalbare prijs
  • Ruime ervaring met studentenfeesten en schoolfeesten
  • Bij ons is vrijwel alles mogelijk, niets is te gek
  • Proffesionele apparatuur
  • Vriendelijke all-in prijzen

Ben je nog op zoek naar entertainment voor op je evenement? Het Platformtheater beschikt over ruim aanbod aan verschillende acts en artiesten. We helpen je graag om binnen het budget passend entertainment te vinden.

Zoek je een vaste locatie voor de feesten van je vereniging, school, jaarclub of bijvoorbeeld sportclub? Kom dan eens vrijblijvend kennis met ons maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen Behalve voor een feest zijn twee van onze ruimtes namelijk ook beschikbaar voor een dagelijkse, wekelijks of maandelijkse societeitsruimte.

Vraag je een vrijblijvende offerte aan, dan volgt er een afspraak waar we elkaar ontmoeten, je de zaal kunt bezichtigen en we de mogelijkheden kunnen bespreken.[/vc_column_text][vc_column_text]

Onze zalen

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”1107″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/zaal-arena/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”294″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/zaal-helios/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”664″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/de-garage/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-sidebar”][/vc_column][/vc_row]