Feestlocatie Groningen

/ zaalverhuur in Groningen voor een onvergetelijk feest

 

Voor het huren van een zaal voor een verjaardagsfeest tot studentenfeest in Groningen. Wij hebben grote zalen en kleine zalen te huur en zorgen dat je een perfect feest kunt organiseren.

 

Vraag een offerte aan

Bijzondere feestlocatie in Groningen

Voor een van de leukste feestlocaties in Groningen nodigen wij jou uit om eens langs te komen bij het Platformtheater. Ons karakteristieke pand, gevestigd aan het Boterdiep, heeft namelijk een unieke uitstraling en interieur. Of je nu een originele feestlocatie voor studentenfeesten zoekt, een trouwfeestlocatie, of je wilt een zaal huren voor een verjaardag, wij hebben verschillende feestzalen te huur.

Feestlocatie met bar, dansvloer en meer

Onze feestzalen hebben allemaal hun eigen inrichting en karakter en er is veel mogelijk mocht je bepaalde wensen hebben. Bij Zaalverhuur Groningen vind je een overzicht van de zalen en wat elke feestruimte voor opties biedt, zoals:

  • Bar en dansvloer
  • Podium
  • DJ booth
  • Lichtinstallatie
  • Diverse geluidsinstallaties
  • Loungeruimtes

Wij verzorgen al jarenlang de meest uiteenlopende feesten in Groningen en zetten met alle liefde dat extra stapje om jouw jubileumfeest, verjaardagsfeest, trouwfeest en nog veel meer tot een succes te brengen!

Van drukkerij tot een van de mooiste feestlocaties in Groningen

Ons pand, een voormalig drukkerij, dateert van 1864 en de industriële sfeer zie je ook overal in terug. Dat maakt het dan ook een unieke feestlocatie in Groningen en daar zijn wij trots op. Verwacht dus geen saaie feestzalen, maar zalen voor feesten die van zichzelf al heel veel sfeer uitstralen

Zaalverhuur voor groepen van 30 tot 350 personen

Platformtheater Groningen heeft drie zalen te huur voor verschillende groepen. De Arena is onze grootste zaal, maar deze feestruimte kunnen wij zelfs weer opsplitsen in meerdere kleine zalen. Je kunt dus uit veel verschillende opties kiezen, passend bij het soort feest dat je wilt organiseren.

Wij zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt en denken graag met je mee. Heb je bepaalde cateringwensen, of veel zitplaatsen nodig voor een bijeenkomst? Alles is bespreekbaar, zodat jullie zeker weten de juiste feestlocatie in Groningen te hebben gevonden!

“We hebben een ontzettend leuke avond gehad. We hebben veel complimenten gehad over de locatie. Zelf waren wij ook erg blij met het Platformtheater en het personeel (zowel overdag als in de avond). Hele fijne hulp en alles kon geregeld worden. Daar willen wij jullie ontzettend voor bedanken!”

Lisanne | 2017

Offerte aanvragen

1 + 13 =

* Word je na het verzenden niet doorgeleid naar de bedankpagina?
Controleer of het formulier juist is ingevuld en verstuur het opnieuw.