Bruiloft locatie Groningen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Bruiloft locatie in Groningen

[/vc_column_text][vc_single_image image=”323″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Zoek je een locatie voor een bruiloft in Groningen? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven zal dit natuurlijk goed gevierd moeten worden met vrienden en familie. Jullie trouwfeest wordt het leukste en mooiste feest dat jullie en jullie gasten ooit meegemaakt hebben.

Wij helpen al meer dan 25 jaar aanstaande echtparen met het organiseren van de mooiste dag van hun leven. Of je nu een intieme bruiloft wilt of een uitbundige bruiloft, bij ons kun je terecht.

Samen maken we er een mooi trouwfeest van! Zodra je bij ons binnenstapt zal het team er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Dan hoef je er alleen nog maar om te denken dat je geniet!

Wij bieden:

• Ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften in Groningen
• Uitgebreide cateringmogelijkheden (eigen catering is ook mogelijk)
• Top locatie in het centrum van Groningen voor een betaalbare prijs
• Moderne licht- en geluidsinstallaties
• Meedenken in het organiseren van de bruiloft

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met ons:

Al meer dan 25 jaar dé locatie voor een bruiloft in Groningen

 

Wij zijn in 1984 opgericht als een plek voor de vele theatergezelschappen in Groningen en omgeving. Al vrij snel werd Platformtheater ontdekt als een fijne locatie voor tal van gelegenheden, waaronder bruiloften. Onze passie is evenementen (mee helpen) organiseren en samen een onvergetelijke ervaring neerzetten. Vooral bruiloften geven ons veel energie. Wat is er mooier dan mee te mogen helpen de mooiste dag van jullie leven te organiseren?

Locatie voor kleine en grote bruiloft in Groningen

 

Platformtheater biedt verschillende ruimtes, afhankelijk van jullie wensen. De Arena is onze grootste feestzaal en biedt ruimte aan 60-150-450 mensen. De Helios is een meer intieme feestzaal voor max. 90 mensen. De Helios is binnenkort ook voorzien van een dakterras zodat je met uitzicht op de zonsondergang kunt proosten op de liefde. Zowel de Arena als de Helios heeft een eigen bar. Verder kunnen we combinaties maken tussen deze en onze andere ruimtes.

Een overzicht:

  •  De Arena (60-150-450 mensen)
  •  De Helios ( max. 90 mensen)
  •  De Garage (max. 70 mensen, 100 bij mooi weer)
  •  Olympus (max, 30 mensen, beschikbaar medio 2017)

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met ons:

Catering voor jullie bruiloft

 

Bij een onvergetelijke bruiloft hoort voortreffelijk eten en drinken. Wij helpen je graag met het verzorgen van de catering.
Hierbij kun je onder meer denken aan:

  •  Bruiloft receptie
  •  Diner of buffet
  •  Bijzonder welkomstdrankje
  •  Bijzondere hapjes en delicatessen

Ideale bruiloft locatie in het centrum van Groningen

 

Wij zijn gevestigd aan het Boterdiep in het centrum van Groningen. Er is volop parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets en we zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Ons team en onze locatie staan voor jullie klaar om een onvergetelijke bruiloft neer te zetten. Wij zorgen ervoor dat jullie aan niets ontbreekt en dat je samen heerlijk kunt genieten van deze bijzondere dag. Kom gerust langs om ons te ontmoeten en de locatie te zien. We zijn benieuwd naar jullie wensen en vertellen jullie graag over de mogelijkheden.[/vc_column_text][vc_column_text]

Onze zalen

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”1107″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/zaal-arena/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”294″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/zaal-helios/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”664″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”/de-garage/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][contact-form-7 404 "Not Found"][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-sidebar”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Testimonials

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

FRANS EN STEPHANIE

Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.

13 maart 2017

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

ALDO EN GRACE

De dag en het feest was zoals  we het ons hebben voorgesteld en meer! Bedankt voor de goede zorg en doe de groeten aan Leonie en Yvette, ze waren fantastisch!

16 december 2016

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testimonial-blok”]

SIGER EN MARJANNE

Het was een geweldig feest! Alles liep soepel en we hebben alleen maar complimenten gekregen over de leuke locatie, de vette DJ en wat een tof feest het was. Complimenten!

7 oktober 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]