De Garage huren

OP AANVRAAG OPEN!  LUNCH/PARTY/PROMOTIE @ DE GARAGE bar&food

BIJ MOOI WEER: TERRAS OPEN!

Mag lekker eten niet ontbreken op het feest? Uiteraard biedt de Garage de mogelijkheid voor catering. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide lunch, intiem diner of een lopend buffet en heerlijke hapjes.

De Garage kun je huren, ideaal  voor kleinschalige feesten zoals, borrels, promotie, verjaardagen, vrijgezellenfeest, babyshower, high Tea, 21 diner,  besloten lunch en diner.

Afmeting: 100m2, met terras 190m2
Aantal personen: tot 70 personen (uitbreiding tot circa 120 personen bij mooi weer, gebruik van terrassen)
Aantal bars: modern ingerichte bar
Geluid zaal: Sonos, aansluiting ipod
Verlichting:  Sfeerverlichting en ambiance
Specificaties:  zonnige privé dakterrassen en terras aan het boterdiep
Extra: gratis wifi

De Garage huren?

Geen probleem, alle dagen van de week! De binnenruimte is geschikt voor maximaal 50 personen. Het is in de zomerperiode mogelijk het aantal personen uit te breiden naar 80-120 personen, middels het terras en 2 privé dakterrassen. We beschikken over een strak ingerichte bar, muziek middels Sonos, wifi binnen en buiten, Spotify en een keuken, waaruit we heerlijke hapjes kunnen verzorgen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
De Garage bar & food

Bar & Food onder het dak van het Platformtheater

De naam verklapt het al:  de ruimte is in het verleden letterlijk de garage en opslagruimte geweest van het Platformtheater. In 2016 is de zaal helemaal verbouwd en omgetoverd tot de stoere zaal die het nu is. De Garage heeft een gezellig ingerichte benedenverdieping met een strak ingerichte bar, tafels en heerlijke stoelen. Dat het een garage is geweest, zie je overal in de aankleding subtiel terugkomen. Met mooi weer mag natuurlijk de grote garage deur open. Zo worden binnen en het terras buiten helemaal bij elkaar getrokken. En dat is nog niet alles; via de trap, binnen, kom je op de vide die toegang geeft tot 2 zonnige privé dakterrassen.

De Garage kun je ook huren en is ideaal voor kleinschalige feesten zoals, borrels, promotie, verjaardagen, vrijgezellenfeest, babyshower, high Tea, 21 diner, besloten lunch en diner.

Staat jouw optie er niet tussen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij denken graag met je mee en staan open voor nieuwe ideeën. Klik hier voor het contactformulier of vraag direct een offerte aan.

Ruimte van binnen is geschikt voor maximaal 50 personen. Het is in de zomerperiode mogelijk het aantal personen uit te breiden naar 80-120 personen, middels het terras en 2 privé dakterrassen. Beschikt over een strak ingerichte bar, wifi binnen en buiten, muziek middels Sonos, Spotify en een eigen keuken.

STAN WOLBERS

Met 8 mensen gegeten bij Brasserie De Garage en daarna een naborrel gehad met een groep van 20. Vriendelijk personeel, goed eten en uitstekende service.
Dit is er één om te onthouden!

PJOTR CASTELEIJN

Super tent! Sfeervol, lekker en gezond eten en drinken. Top per- soneel! Echt een aanrader!

TINKA GROOTENDORST

Jummy food! <3 Nice people!