Activiteiten

/ van bedrijven die bij ons een bedrijfsruimte huren
 

Naast dagelijkse verhuur biedt Platformtheater ook ruimte voor langere periode aan. Sinds het bestaan van Platformtheater hebben veel startende ondernemers, artiesten en creatievelingen zich kunnen ontplooien. Zo zijn bijvoorbeeld Noisia, Dope D.O.D., Yoga Yorah, Bake my Day en Fit met José ooit bij ons gestart en hebben zij inmiddels met groot succes hun vleugels uit mogen slaan.

 

Ook een ruimte nodig?

Dansschool Cariño

Cubaanse salsalessen, -workshops en -privé dansles, waarbij persoonlijke aandacht en gezelligheid prioriteit heeft!

CaLipso Fit Studio

CaLipso Fit Studio is een sportschool speciaal voor vrouwen. Zij onderscheiden zich door een uniek en gevarieerd aanbod in groepslessen, met ervaren en professionele docentes.

Argentijnse Tangoclub Petra & Ivar

Als dansdocenten ligt de kracht van Iván en Petra in de variatie. De cursisten maken niet alleen kennis met de bekende jaren veertig tango, de milonga en de váls, maar ook met andere vormen zoals de “gran salón” en de snelle “club de tango” uit de jaren 1950.

Dansschool Chocolatina

Dansschool Chocolatina geeft les in de Zuid-Amerikaanse dansstijl. Dat is een andere stijl dan de Cubaanse, New Yorkse of L.A. stijl waarbij snelheid, veel draaien en show belangerijke aspecten zijn. Hier leer je te luisteren naar de muziek, het herkennen van ritmes en een mooie danstechniek. Naast salsa komen hier ook de swingende merengues en prachtige ingetogen bolero’s aan de orde. In de hogere groepen leer je de traditionele Antilliaanse wals, de tumba, de mazurka en de danza.

RNL ZOUK

Braziliaanse Zouk is voortgekomen uit de Lambada en gemengd met andere Braziliaanse dansstijlen, Moderne dans, Contact Improvisatie en R&B. Je kunt dansen op Zouk, Kizomba, NeoZouk remixes, RnB, pop ballads en franstalige HipHop. De flow, de connectie en hairmovements in Zouk maken het onvergelijkbaar met andere latin dansstijlen.

Geïnteresseerd in het huren van een ruimte voor jouw bedrijf?