Bedrijfsfeest organiseren

Vier jullie personeelsfeest op een unieke locatie in Groningen

 

Jullie bedrijfsfeest vieren op een bijzondere locatie? Onze feestzalen zijn uitermate geschikt voor het geven van jullie bedrijfsfeest. Je kunt een zaal huren voor een groep van 60 tot 350 personen. Wij zorgen dat het aan niets ontbreekt!

 

Vraag een offerte aan

Personeelsfeest organiseren

Het Platformtheater heeft drie verschillende zalen met allemaal hun eigen karakter en mogelijkheden voor het vieren van jullie personeelsfeest of bedrijfsborrel. Of het nu om een groep van 60 personen of 350 personen gaat, wij garanderen dat je tevreden bent met ons aanbod en de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest.

Zo hebben wij feestzalen in Groningen te huur met dansvloer, bar, dj-booth, noem maar op. Wil je een bedrijfsborrel organiseren zonder met de voetjes van de vloer te gaan, dan is onze zaal De Garage daar perfect geschikt voor. De Garage is een uniek ingerichte zaal met bar, mogelijkheden voor muziekaansluitingen, genoeg zit- en staruimte en een uitgebreid dakterras. In de zomer bieden wij zelfs de mogelijkheid om het buitenterras erbij te trekken. Maar ook onze feestzaal De Arena kunnen wij voor je omtoveren wanneer er geen behoefte is aan een dansvloer.

Wil je wel graag een bedrijfsfeest organiseren waarbij men kan dansen of gebruik kan maken van een podium, dan hebben wij twee feestzalen beschikbaar, waarvan De Arena de grootste zaal is (tot 350 personen). Beiden ook met bar, geluidsinstallatie en dansvloer. Op de pagina Zaalverhuur vindt u hier meer informatie over.

Een geslaagd personeelsfeest of bedrijfsborrel

Bij een bedrijfsfeest organiseren komt redelijk wat kijken, daarom nemen wij dit zoveel mogelijk voor jullie uit handen. Als jullie zelf ideeën hebben waarvan je niet zeker weet of dit mogelijk is, dan kunnen wij dit altijd bespreken. Wij bieden bijvoorbeeld ook cateringmogelijkheden. Misschien willen jullie een DJ laten optreden, of hebben jullie zelf een DJ talent tussen de collega’s? Er is heel veel mogelijk en we denken graag mee! Bel of mail ons zodat jullie eens rustig een kijkje kunnen nemen en wij jullie wensen kunnen bespreken.

  • Licht- & geluidsinstallatie
  • Bar & dansvloer
  • Podium & DJ booth (zaal Arena)
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Dakterras & loungeruimtes

“We hebben een ontzettend leuke avond gehad. We hebben veel complimenten gehad over de locatie. Zelf waren wij ook erg blij met het Platformtheater en het personeel (zowel overdag als in de avond). Hele fijne hulp en alles kon geregeld worden. Daar willen wij jullie ontzettend voor bedanken!”

Lisanne | 2017

Offerte aanvragen

1 + 14 =

* Word je na het verzenden niet doorgeleid naar de bedankpagina?
Controleer of het formulier juist is ingevuld en verstuur het opnieuw.