Zaalverhuur Platform

Op zoek naar een bijzondere locatie? Het Platformtheater beschikt over vier unieke en sfeervolle zalen die je kunt huren voor bijvoorbeeld;

Het Platformtheater typeert zich door de kunstzinnige omgeving/ eigentijdse inrichting met veel oog voor detail. De oorsprong van het bedrijf bevindt zich in 1984 toen opende zij voor het eerst haar deuren. Als je binnenstapt vind je de oude karakteristieke elementen terug, toendertijd hoorde dit bij de drukkerij, de oorspronkelijke invulling van het pand.

Het Platformtheater is niet zomaar een zalenverhuur voor feesten en partijen. Wij onderscheiden ons door onze open -minded geest en thinkoutsidethebox, dit wil zeggen dat alles mogelijk is binnen Platformtheater. Wij denken graag met je mee en staan open voor leuke nieuwe ideeën.

Waarom een feest organiseren bij het Platformtheater?

Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte zaal. Hierdoor is er ruimte voor vele diverse soorten evenementen. Wij hebben de ruimte, apparatuur en de mankracht om het evenement te laten slagen. De diversiteit in het soort evenementen wat binnen Platformtheater mogelijk is een krachtig en unieke eigenschap van onze organisatie.

Of het nou gaat om een feest, zakelijk evenement, workshop met of zonder catering, het vieren van de mooiste dag van je leven (bruiloft), pensioen, album- release als artiest, lezingen, congres, verjaardag, schoolfeest, personeelsfeest, reünie, het vieren van een onderscheiding, sportles, cursus, condoleance, high tea, babyshower of het geven van een 21 diner. De mogelijkheden zijn oneindig!

Er is van alles mogelijk, zoals je ziet. Een unieke eigenschap van onze organisatie.

Mocht je een ander soort evenement willen geven binnen Platformtheater, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Klik hier om contact op te nemen of vraag direct een offerte aan.

Een feest organiseren binnen Platformtheater, betekent dat wij zorgdragen voor enthousiast personeel, bekwame beveiliging, faciliteiten zoals licht en geluid, rookruimte, toiletten, optionele catering.

Het Platformtheater beschikt over drie verschillende ruimtes, zodanig ingericht dat het voor vele verschillende doeleinden geschikt is:

Zaal Arena

 

Aantal personen: 60 -150 – 350 personen

Aantal bars: 1 compleet ingerichte bar

Verkleinen? Geen probleem. De zaal kunnen we eventueel in 3 ruimtes verdelen.

 

Lees meer

Zaal Helios

 

Aantal personen: tot 90 personen

Aantal bars: 1

Verjaardag, promotie, vergaderruimte, trouwceremonie en borrels.

Spiegelwand

 

Lees meer

Zaal De Garage

 

Aantal personen binnen: tot 50 personen

Aantal personen met terrassen: tot 100 personen

Bar: Modern ingerichte bar

Geschikt: Lunch, diner en borrels.

 

Lees meer

Vergaderruimte Olympus

 

Aantal personen: tot 30 personen

Moderne, besloten ruimte om te vergaderen of te werken

Zaal beschikt over een beamer en een kleine keuken

 

Lees meer