Walking diner in Groningen

zaal met catering huren

Wil  je eens een keer iets heel anders? Denk dan aan een walking diner. Hierbij worden in een gezellige, ongedwongen sfeer diverse kleine gerechtjes uitgeserveerd aan jou en jouw gasten. Rondlopend, staand of zittend, onder het genot van een hapje en een drankje kunt je gezellig bijpraten in een leuke ambiance. Wij serveren, op de momenten dat jij dat wilt, 5 tot 10 kleine gerechtjes. Het aantal gangen, bespreken we graag in overleg.

Vanaf 50- a 60 personen is dit mogelijk.

Het 5 gangen diner kan in ongeveer 2 uren geserveerd worden, het 9 gangen diner heeft een tijdsduur van ongeveer 3,5 uur. Uiteraard is het mogelijk de samenstelling van het menu te wijzigen en rekening te houden met allergieën en dieetwensen.

  1. Toast met huisgerookte ribeye, basilicummayonaise en schapenkaas
  2. Pannacotta van cantharellen met hazelnoot en tuinkers
  3. Salade van rode biet en appel met gerookte makreel
  4. Selderijsoep met anijs en sesamstengel
  5. Taartje van gebakken paddenstoel met truffel en parmezaanse kaas
  6. Salade van witte bonen en gekaramelliseerde ui gebakken zeeduivel
  7. Stukje gemarineerde wildzwijnprocureur met krokant buikspek met aardappeltjes
  8. Waldkorntoast met blauwe kaas en uienchutney

Chocolademousse met notenkruim en peer        

Italiaans buffet

Stufato di maiale alla Toscane
Stoofschotel van varkensvlees met een garnituur van geroosterde groente
Lasagne al forno
Lasagne van tomaten en paddenstoelen met parmezaanse kaas en ricotta
Polpettone alla Veneziana
Pittig gekruid gehaktbrood geserveerd met rijst

Frittata
Omelet gevuld met prei en ui
Caponata
Gemarineerde zoetzure groente met tijm en rozemarijn
Insalata caprese
Salade van tomaat met mozzarella, verse oregano en olijven
Insalata misto
Salade van spitskool, wortel met rozijnen

Prosciutto crudo 
Gedroogde ham met gemarineerde olijven

Pane
Brood met aïoli

Frans buffet

 

Coq au vin blanc
In witte wijn gesmoorde kippendij met salie, spek en zilveruitjes
Blanquette de boeuf
Rundvlees gegaard in rode wijn met laurier en krielaardappeltjes
Gratin dauphinois
Schotel van aardappel en witlof gegratineerd met camembert

Quiche provençale
Hartige taart met prei, venkel en provençaalse kruiden
Terrine de campagne
Boerenpaté met augurken
Assiette du fromage
Kaasplank geserveerd met noten en zuidvruchten

Ratatouille
Roergebakken groente met verse tijm en rozemarijn
Salade niçoise
Gemengde salade met ei, tomaat en haricots verts met tonijnmayonaise

Pain
Brood

Noordafrikaans buffet

 

Cerkez tavugu
Kippendij geroosterd met een garnituur van ui, wortel en zoete aardappel gesmoord in kruidige olie met pepers
Kounoupithi
Ovenschotel van tomaat, aardappel, ui en aubergine met geitenkaas en ei
Gigot dágneau de Tunis
Lamsschouder gestoofd in bouillon met kaneel, knoflook en rozemarijn

Salatit fasulya khadra
Salade van haricot verts met rode ui en pittige worst
Tabouleh
Salade van gebroken tarwe met komkommer, tomaat en munt
Mücver
Gemarineerde courgette met ui in dille en olijfolie

Hummus
Puree van kikkererwten en sesam
Maquereaux grillés au cumin
Gegrilde makreel op een salade van komkommer met komijn en limoen
Olives a l’orange
Olijven gemarineerd met sinaasappel

Pitah
Brood