Platform geeft je de ruimte

Zaalverhuur-verjaardag-promotie-bedrijfsfeest-vergadering

Voor elke gelegenheid de juiste locatie

Het Platformtheater is een familiebedrijf in het hartje van Groningen dat inmiddels al meer dan 30 jaar op eigen kracht en zonder subsidie bestaat. Door onze jarenlange ervaring slagen wij samen met ons vriendelijke personeel erin om jou en jouw gasten een leuke, gezellige en onvergetelijke avond te bezorgen.

Platform geeft de ruimte

Met deze gedachte lanceert Hans Vijfwinkel in 1984 het Platformtheater. Het Platformtheater is een veelzijdige locatie met een rijke historie. Elke Noorderling kent deze legendarische plek of is er wel eens geweest.

Het Platformtheater heeft één doel voor ogen: ruimte bieden voor creativiteit en viering. Sinds 2005 staan de dochter van Hans, Marieke en haar partner Fokke aan het roer.
De missie is onveranderd: een platform bieden voor creativiteit en viering.

Recente succesverhalen die zijn gestart in het Platformtheater zijn de inmiddels wereldberoemde muziekgroepen Dope DOD en Noisia, sportschool Bao Trieu en many more.

Het Platformtheater biedt ruimte voor vrijwel elke denkbare bestemming.

  • Arena (van 60 personen-150 personen-350 personen) voor feesten, optredens, congressen en lezingen;
  • Helios (max. 90 personen) voor kleinere feesten, workshops en cursussen;
  • Garage (binnenruimte max. 50 personen) voor borrels, lunches of diners. Op zonnige dagen kun je bij de Helios en de Garage genieten van het weer op het (dak)terras.
  • Olympus (max. 30 personen) voor inspiratiesessies, vergaderingen en cursussen

Ons streven is dat je, de ochtend na het feest, wakker wordt, met een glimlach, misschien een kleine kater en zich de mooie momenten herinnert en met een goed gevoel terugdenkt aan het feest.

 

Het is voor ons een eer om veel van jullie zorgen uit handen te nemen. Samen bespreken we in de periode voorafgaand aan het feest de mogelijkheden en de wensen goed, zodat we er een samen een prachtig feest van kunnen maken.

In onze gezellige feestruimtes, geschikt voor aantallen van 10- tot en met 350 personen en uitgerust met moderne licht- en geluidsinstallaties, beeldschermen, kunnen we aan veel wensen tegemoet komen. We hebben in de loop van de jaren een groot bestand opgebouwd van ervaren en enthousiaste DJ’s die graag voor jullie publiek de gewenste muziek willen draaien.

De mogelijkheden die wij bieden zijn vrijwel onbeperkt, om een idee te geven kun je denken aan:

* het houden van een receptie vooraf.
* een diner of buffet vooraf voor een (beperkt) gezelschap.
* een bijzonder welkomstdrankje.
* speciale koffietafel met taart en/of petit fours.
* bijzondere hapjes, snacks, koud en warm buffet en aan het eind van de avond een patatje met

Kortom, je zegt het maar!

ZAAL HUREN?

Bedrijfsfeest organiseren?

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN IN GRONINGEN not walls. (1)